Kauneusstudio Selena - tuotekuvaukset

KUKA OLI MUN ASIAKAS?


Minun asiakas oli Kauneusstudio Selena Salossa. He tarjoavat monipuolisesti erilaisia palveluja, kuten vartalohoidot (klassinen hieronta), jalkojenhoidot (jalkakylvyn, kynsien- ja kynsinauhojen leikkauksen), käsihoidot (manikyyri, geelilakkaus, rakennekynnet), ripsien ja kulmakarvojen muotoilu. Lisäksi Kauneusstudio Selena tarjoa suolahuonehoidot.

Kauneusstudiosta voit lukea lisää täältä.

KOHDERYHMÄ


Kauneussalongin kohderyhmä ovat keski-ikäiset naiset, jotka viettävät paljon aikaa töissä tai tekevät paljon kotityötä. Heillä ei ole aikaa hoitaa ihoa kotona, sen takia he tarvitsevat nopeita ja pitkäaikaisia ratkaisuja, joita voivat saada kauneussalongissa.


LUONNOKSET & IDEAT


Alussa minun aikataulun mukan keräsin ideoita ja tietoja monilta verkkosivustoilta (Instagram, Facebook, Pinterest, asiakkaan verkkosivu jne.) Sen jälkeen otin yhteyttä asiakkaaseen ja kerroin hänelle minun ajatusta. Yhdessä päätimme valokuvien pääaihesta ja värimaailmasta. Allekirjoitimme myös sopimuksia. 


Lainasopimus ja valokuvan käyttösopimus


Ideoiden keräämisen jälkeen tein rekvisiitan "lista" ja piirsin luonnoksia paperille.  Asiakkalta sain kaksi jalkavoidetta, yhden vartalohoidon setin ja lahjakortin heidän kauneushoitolaan. Minulla oli vapaat kädet, eli itse päätin mitä tuotteita käytin rekvisiitaksi. Valitsin pienet puiset tuotteet kuin esimerkiksi puulautanen tai pajukori. Lisäksi minulla oli kolme kasvin vaihtoehtoa: valkoiset, keltaiset kukat tai kielon lehdet. Luonnostelin paperille miten minun pitää asettaa tuotteita ja rekvisiittaa valokuvamisen aikana.
Tuotteet valokuvattavaksi

Käsin piirretyt luonnokset


TYÖPROSESSI


Kokeilin kolme erilaista valon vaihtoehtoa: luonnonvalo, lämmin/keltainen valo ja kylmä/valkoinen valo. Ensin otin kuvia vain luonnonvalon kautta, mutta sitten rakensin oman valokuvausstudio kotona, jossa käytin erilaisia taustoja ja valaisimia.


Lämmin valo näytti parhaalta valokuvissa
Tein valokuvaustarvikkeita laatikoista ja leivinpaperista


Valkoinen/kylmä valo ja jalkavoide valkoisella taustalla


Tuotteet lämpimässä valossa ja keltaisella taustalla


Luonnonvalo ja valkoinen tausta

Otin paljon valokuvia erilaisissa yhdistelmissä ja valitsin niistä 5. Muokkasin valitut kuvat Adobe Lightroomilla.

VALMIIT KUVAT


Asiakkaan kanssa päätimme käyttää vaaleansininen sävy taustana

Valokuvien pääteemana oli luonto ja kesä. Sen takia käytin valokuvissa paljon valkoisia kukkia ja kielon lehtiä. Kuvien päätarkoitus oli herätä kesäfiiliksiä

Rekvisiitaksi käytin myös luonnonsävyinen puulautanen

Taustan ja rekvisiittan värit sopivat yrityksen värimaailmaalle

Puuvartaloharja rekvisiitaksi

Keskeinen johtopäätös on, että aina pitää testata paljon erilaisia taustoja, valoja tai värejä. Joskus muut ratkaisut voisivat tuoda esiin mielenkiintoisempia näkökulmia ja ideoita.

KIITOS!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti